IoT - Internet Stvari

Inteligentna in na

prihodnost pripravljena tehnologija

Pridružite se inteligentni

mreži Brunata

Se želite pripraviti na prihodnost? Brunata je pripravljena s svojim Internetom Stvari, ki vam bo dal neskončne možnosti za optimizacijo. Od porabe virov do klime prostora, od pogojev stavbe do kakovosti življenja prebivalcev. Vse z namenom prihranka časa za vas kot lastnika ali upravnika.

Srce omrežja je LoRaWAN®. Omrežna tehnologija, ki omogoča zbiranje podatkov iz zelo velike množice merilnikov, naprav in senzorjev. Ti podatki se zbirajo v oblačnem strežniku Brunata, se obdelujejo, prikazujejo in pošiljajo uporabnikom, ki tako dobijo jasen in ažuren pregled razmer v stavbi in porabe.

Kaj je LoRaWAN®?

LoRaWAN® je omrežje z nizko močjo in dolgim dosegom, ki je enostavno za namestitev in zagotavlja visoko stopnjo varnosti podatkov. LoRaWAN® je tudi odprta oblika tehnologije, ki ni vezana na ponudnika.

6 konkretnih koristi

  • Popoln pregled nad porabo in stanjem v stanovanjih z najmanj vloženega časa in truda.
  • Vsi osnovni podatki o merilnikih so na voljo na spletu, zato serviserji posredujejo le, kadar dejansko obstaja težava.
  • Možnost preprečevanja težav in škode z odkrivanjem nastanka vlage, iztekanja vode, izgube toplote in poslabšanja notranjih klimatskih pogojev.
  • Edinstvena orodja za optimizacijo porabe energije in znižanje stroškov za najemnike, lastnike in upravnike.
  • Kakovostno bivalno okolje za lastnike in najemnike.
  • Dostop do v prihodnost usmerjenega Interneta Stvari, za razvoj Pametnih Domov, Pametnih Zgradb in Pametnih Mest.

Okno

v prihodnost

Pišite nam, če želite izvedeti več o možnostih za pretvorbo vaše stavbe v pametno zgradbo (Smart Building).

Pišite nam zdaj